We bieden kansen

Bij ons krijg je volop kansen om te groeien. Onze brugperiode  is daar een goed voorbeeld van. In de eerste twee jaar kun je namelijk wisselen van mavo naar havo en andersom. Het voordeel is dat je in je eigen klas blijft met dezelfde mentor. Zo kun je in een vertrouwde omgeving je talenten ontdekken en laten zien wat je kan. We merken dat onze mavo/havo leerlingen met onze brugperiode sneller een havo-diploma behalen.  
 
Ook bieden we de Wereldklas. Dit is een tussenjaar om jezelf verder te ontwikkelen.

Voor de ondernemende leerling

Een ondernemende leerling voelt zich thuis bij ons op school. We hebben ons onderwijs namelijk zo ingericht dat er veel ruimte is voor initiatief en creativiteit. We geven wereldvakken zoals Sience, Digimedia, Theater en Sport & Gezondheid en we gaan op excursie en werken aan uitdagende projecten. In de bovenbouw krijgen leerlingen 20-80Learning. Vier dagen per week volgen leerlingen ‘gewone’ vakken, maar één dag is anders ingericht. De dag staat in het teken van uitdagende projecten, de praktijk en voorbereiding op een vervolgopleiding. We dagen leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Unesco Wereldschool

We zijn een Unesco Wereldschool met aandacht voor cultuur, gezondheid en milieu. Deze thema’s zie je terug in onze wereldvakken en in verschillende activiteiten in de buitenwereld. We gaan op excursie, bezoeken voorstellingen en gaan de natuur in. We houden ons ook veel bezig met duurzaamheidsthema’s zoals milieu, afval, mobiliteit of energie. Daarnaast hebben we met onze deelname aan het project Voices of Tolerance aandacht voor identiteit, vrijheid en tolerantie.

 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen