We geloven dat jij zelf het beste kunt bepalen wat voor jou de beste route naar je diploma is. Daarom zorgen we voor een rustige omgeving met een duidelijke structuur.  Alle brugklassen hebben bij ons een eigen lokaal. De docenten komen dan dus naar jou toe, in plaats van andersom. Dat maakt wennen aan een nieuwe school makkelijker.

Beter leren in het studiecentrum

Wij vinden dat je het beste leert in een rustige omgeving en daarom hebben we een studiecentrum. In leerjaar 1 ga je aan de slag met je opdrachten of leerwerk. Er is altijd een begeleider aanwezig. Vanaf leerjaar 2 en hoger kun je in het studiecentrum rustig werken in eventuele tussenuren.

Duidelijke structuur 

We bieden je een duidelijke structuur die past bij wat je aankunt. We hebben heldere schoolregels, maken afspraken en die komen ook we na. Ook in de lessen krijg je veel structuur. We werken met een vast didactisch model, de Typisch Titus Methode: in elk les stellen we het leerdoel vast, krijg je uitleg, valt er iets te kiezen en kun je samenwerken. Aan het einde van de les kijken we of we het leerdoel gehaald hebben. Bovendien houden we steeds in de gaten wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren. 

Eigen laptop 

Je werkt vanaf leerjaar 1 al met een eigen laptop. En doordat je programma‚Äôs als Word, PowerPoint en Excel gebruikt, leer je goed omgaan met de computer. Maar de laptop is geen doel op zich. Het is een middel voor leuker en effectiever onderwijs. En hij vervangt dus ook niet je boeken. 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen