Visie

Titus Brandsma College biedt grote ontwikkelkansen, waarbij ondernemende leerlingen in een kleinschalige omgeving vol vertrouwen de wereld ontdekken.

Kernwaarden

Onze leerlingen zijn ondernemend, nieuwsgierig en avontuurlijk. Zij blijven onder alle omstandigheden zichzelf, denken niet in hokjes en kijken graag voorbij de horizon om wegen te vinden waar nog nooit iemand geweest is.

Titus Brandsma College helpt je om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld om je heen te ontdekken. We motiveren je om uit te zoeken wat jouw talenten, passies en dromen zijn. We reizen met je mee, vastbesloten om je in je ontwikkeling te stimuleren tot een zelfstandige, evenwichtige en kritische persoonlijkheid die trots is op zichzelf.

  • Aandacht: We zijn een kleinschalige school waar we veel oog hebben voor elkaar. Zowel voor collega‚Äôs als voor de leerlingen. Met ons team zorgen we ervoor dat niemand buiten de boot valt. Dat doen we door oprechte aandacht voor elkaar en door leerlingen op en buiten school te betrekken.
  • Nieuwsgierig: We vinden het belangrijk dat leerlingen een ondernemende mentaliteit ontwikkelen, die hun nieuwsgierigheid en onderzoekende houding stimuleert. Het zorgt ervoor dat zij zichzelf en hun kennis of vaardigheden willen uitbreiden en verbeteren. Samen kijken we over grenzen heen en helpen we leerlingen in de volle breedte.
  • Samen: We bereiken het meest als we allemaal samenwerken: leerlingen, docenten en ouders. Iedereen heeft inspraak. We hebben een actieve leerlingenraad en ouderraad.
  • Groei: We bieden grote ontwikkelkansen voor leerlingen. We bieden doorstroommogelijkheden met onze brugperiode en in de bovenbouw bereiden we onze leerlingen voor op de toekomst met 20-80Learning. Met onze Wereldklas helpen we leerlingen met de overgang naar het voortgezet onderwijs.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen