Op onze school word je wereldwijs. Je krijgt een degelijke basis én extra vakken. We besteden dagelijks aandacht aan rekenen en taal. Want voor iedereen geldt: alleen door te blijven oefenen, ben je straks goed voorbereid op je examens.

Omdat we een wereldschool zijn, gaan we ook verder dan de basis. Je volgt bij ons in de onderbouw daarom altijd een extra vak: een wereldvak. Dit volg je 2 jaar lang 2 uur per week. 

Havo 

Het wereldvak op de havo geeft een beeld van de thema's in de bovenbouw. Je volgt het vak ExSpo (Expressie en Sport).

Mavo-havo 

Voordat je kiest maak je eerst met alle wereldvakken kennis. 

Je kunt kiezen uit: 

  • Science: hier draait het om techniek en wetenschap. Waar mogelijk leren we je ook hoe je met techniek een duurzame wereld maakt. 
  • Sport & Gezondheid: voor de liefhebbers van sport. Want je maakt kennis met verschillende andere sporten. Maar je leert ook veel over gezondheid en voeding. Verder doe je hier aan EHBO. 
  • DigiMedia: hier leer je werken met de communicatiemiddelen van de 21e eeuw. Je maakt filmpjes, je leert hoe je foto’s kunt bewerken en je bouwt apps. Digi-Media kent ook de kant van de journalistiek. 
  • Theater: dans, muziek, toneel, decors en kleding. Daar draait het om in het theater. Je maakt met alles kennis. Maar bij de voorstelling doe je natuurlijk dat waar jij goed in bent. 

Voor deze vakken ga je ook de buitenwereld in. Op excursie, naar een voorstelling of naar de natuur. 

Titus Brandsma - Een Wereldschool!

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen