Op onze school is er zoveel meer te beleven. Je volgt niet alleen ons standaard lesprogramma, maar er is ook volop ruimte voor uitdagende projecten. Hoewel we staan te popelen om hierover te vertellen, hebben we toch een beter idee: kom langs tijdens onze open dag en ontdek het zelf!

Vraag jouw misschien wel toekomstige docenten het hemd van het lijf, luister naar ervaringen van onze eigen leerlingen en proef de sfeer door een wandeling in ons gezellige schoolgebouw. Kortom, de beste manier om onze school te verkennen is door langs te komen tijdens de open dag! De open dagen van Titus Brandsma College vinden plaats op:

  • Woensdag 11 oktober 2023 van 16.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag 2 februari 2024 van 18.30 tot 21.00 uur¬†

Aanmelden

Kom jij naar de open dag op 11 oktober? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier. Kom je liever langs op 2 februari? Klik dan hier. Aanmelding is niet verplicht, maar helpt om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw komst. Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom!

Informatieavond Wereldklas

We organiseren een extra informatieavond in het kader van de Wereldklas. Deze vindt plaats op donderdag 12 oktober 2023 van 19.00 tot 20.00 uur. De docenten van het Wereldklasteam staan klaar om je alles te vertellen over dit leuke tussenjaar. Jezelf aanmelden voor de informatieavond over onze Wereldklas kan via dit aanmeldformulier.

Minilessen

Je kunt onze school natuurlijk ook beleven door mee te doen aan een van onze minilessen. Meer informatie daarover vind je hier.

Nu al nieuwsgierig?

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen