• 26-09-2024

Op 26 september bezocht een aantal van onze leerlingen vanuit ons praktijkgerichte programma de fietsfabriek van Gazelle in Dieren. Tijdens dit bezoek stond het innovatieproces rondom de fiets centraal.

Gazelle nam de leerlingen mee in hun customer journey. Ze kregen uitleg over de manier waarop Gazelle de belevingswereld van klanten in kaart brengt en welke reis de klant aflegt om over te gaan tot aankoop. De inzichten die hen dit opleverde kunnen ze de komende periode goed inzetten tijdens de opdrachten waaraan ze gaan werken. 

De komende lessen staan in het teken van het uitwerken van de oplossingen de opdrachtgever en de portfoliogesprekken. Hierbij draait het om de persoonlijke groei in het groepsproces. Er zijn al mooie tussentijdse gesprekken gevoerd waarbij we onder de indruk waren van het reflecterende vermogen van leerlingen. Ze konden goed aangeven waar de kracht van anderen lag in het proces en hebben elkaar voorzien van mooie complimenten. We kijken uit naar de eindpresentaties en de portfoliogesprekken! 

Bezoek Gazelle fabriek

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen