Heb je havo- of mavoadvies? En wil je jezelf ontwikkelen op een kleinschalige middelbare school met volop ruimte om te groeien? Meld je aan op Titus Brandsma College, wij laten je vol vertrouwen de wereld ontdekken.

Aanmelding leerjaar 1

Meer informatie over aanmelding voor leerjaar 1 van schooljaar 2024-2025 volgt binnenkort.

Aanmelding Wereldklas

Onze Wereldklas heeft een apart aanmeldformulier, te vinden via deze link. Het tussenjaar tussen de basisschool en de voortgezet onderwijs, kent een eigen aanmeld- en toelatingsprocedure. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelding zij-instromer

Via deze link vind je het aanmeldformulier. Let op: gebruik het aanmeldformulier alleen als jij je aan wilt melden voor het lopende schooljaar (2023-2024) en direct wilt starten in klas 1 of een hoger leerjaar. Het aanmeldformulier kan niet gebruikt worden om je aan te melden voor leerjaar 1 van volgend schooljaar (2024-2025).

Kom je van een andere school en ga je bijvoorbeeld binnenkort verhuizen en wil  je overstappen naar Titus Brandsma College? Dan loopt het contact altijd via de mentor of afdelingsleider van je huidige school. Vanaf dat moment gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Samen met de afdelingsleider van de betrokken school onderzoeken we of wij het vereiste onderwijsaanbod kunnen bieden. Voor een zij-instroom aanmelding kunnen wij niet met zekerheid zeggen of een plaatsing mogelijk is. Zodra we onze verwachtingen voor het volgende schooljaar rond hebben (medio juli), bekijken we de aanmeldingen. In de laatste week voor de zomervakantie nemen wij contact op om te laten weten of een plaatsing bij ons op school mogelijk is.

Met het invullen van het aanmeldformulier ben je nog niet ingeschreven. We nemen namelijk ook contact op met je huidige school en we vragen informatie op met een inlichtingenformulier. Met het invullen van het aanmeldformulier geef je hier toestemming voor. Wanneer wij je helaas niet kunnen plaatsen, verwijderen wij de informatie vanwege privacywetgeving.

Elk jaar is er helaas beperkt plek voor leerlingen van andere scholen. Leerlingen van onze scholengroep (waaronder ook Thomas a Kempis College en Leerpark Arnhem) en verhuisgevallen krijgen voorrang.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen