• 29-07-2021

Ze hebben een bijzondere prestatie geleverd. En daarom hebben 3 leerlingen van het Arentheem College de Arentheem AanmoedingsPrijs (A.A.P.) gewonnen. Burgemeester Ahmed Marcouch reikte de prijs gisteren op het stadhuis uit aan de leerlingen. Hij vindt dat meerdere scholen een aanmoedigingsprijs moeten uitreiken en vindt ons initiatief erg indrukwekkend.

Met de Arentheem AanmoedigingsPrijs willen we leerlingen stimuleren meer dan het gewone te doen. Het wordt uitgereikt aan leerlingen die een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij voor een ander/de samenleving. Dit kan binnen of buiten school zijn.

Dit zijn de winnaars:

- Leerpark Presikhaaf: Nigel Klein (3e klas Pro) Nigel is actief als vrijwilliger bij Presikhaaf University en ondersteunt de jongerenwerkers bij uitjes, activiteiten, helpt kinderen met huiswerk etc.

- Titus Brandsma: Seda den Otter (1e klas mavo/havo) Seda helpt al sinds haar 8e (!) vrijwillig mee met haar oma bij de dagbesteding in Didam en maakt een praatje, speelt spelletjes en doet allerlei karweitjes.

- Thomas a Kempis: Florian Büno Heslinga (5e klas vwo) Florian stuurt de techniekgroep van school aan die ontzettend druk is geweest met online streams voor minilessen, ouderavonden, diploma-uitreikingen. Door Corona was alles anders en moest er snel geschakeld worden. Florian was vaak in zijn vrije tijd tot laat op school om alles soepel te laten verlopen.

Nominatie vond plaats via leerlingen, ouders, collega's en mentoren. Deze werden aangeleverd bij het LMT. Het LMT screende de inzendingen en bepaalde uiteindelijk welke 3 leerlingen werden genomineerd voor de prijs. Deze nominaties (drie per school) werden voorgelegd aan de A.A.P.-jury. De A.A.P.-jury bestond uit (van alle locaties 1): 1 leerling uit de leerlingenraad, 1 OOP-er en 1 docent.

We zijn trots! En hebben nu al besloten volgend jaar de prijzen weer uit te reiken.

Winnaars A.A.P.

Winnaars A.A.P.
V.l.n.r.: Seda den Otter, Nigel Klein en Florian Büno Heslinga

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen