We zijn een UNESCO-school. Dat betekent dat onze wereld niet ophoudt bij de muren van de school, maar dat we verder kijken. We werken duurzaam en hebben aandacht voor cultuur, gezondheid en milieu.

We zijn een UNESCO-school. Dat betekent dat onze wereld niet ophoudt bij de muren van de school, maar dat we verder kijken. We hebben aandacht voor cultuur, gezondheid en milieu.  Die thema’s hebben we onder meer verwerkt in Wereldvakken. Je kunt kiezen uit Science, Sport, Digi-Media en Theater. Voor deze vakken ga je ook de buitenwereld in. Op excursie, naar een voorstelling of naar de natuur. 

Gezonde school 

Wij zijn een gezonde school. We hebben extra aandacht voor bewegen en sport. Op ons gezonde schoolplein wordt natuurlijk niet gerookt. Onze kantine heeft een ruim aanbod van gezonde producten. Gefrituurde etenswaren en energydrinks worden niet verkocht. Broodjes worden vers en gezond klaargemaakt. Snoep en chips willen we ontmoedigen. En we maken onze leerlingen ervan bewust wat ze eten. Een keer iets minder gezonds mag, als je maar voldoende beweegt. 

Thomas a Kempis

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen